Следва

Клаудия Шифър и порасналата Клементин в супера - извънредно рядка среща с обективите

Ваканцията на известните: Безос, обеднял с няколко милиарда, но по-щастлив от винаги

Най-богатият човек в света пътешества по Европа с възлюбената си Лорън

Celebrities преди 4 години


Сен Тропе

55-годишният Джеф Безос и 49-годишната дама на сърцето му вилнеят из най-горещите европейски летни курорти - месец на Италинската, а сега и Френската Ривиера.


Скандалът Безос: Коя е любовницата на най-богатия мъж в света?


Само няколко дни назад папарашките обективи улавят двойката да се разхожда гордо, гордо из романтичните улички на Сен Тропе - усмихващи се влюбено и държащи се за ръце. Следваща спирка за влюбените според светската хроника е Портофино, а към момента се ширят в открито море по френската Ривиера, помещавайки частната, duh, яхта на собственика на Amazon, чиято ценичка възлиза на 400 милиона долара. Разходки по палубата, лов на слънчеви лъчи, приятен загар, потапяне в топлото море и джет-ски разходки.

Вярно е, че любовта няма нужда от думи - повече от видно е, че Безос е във върхова физическа форма, а на лицето на Лорън грее, макар и под ампулите хиалуронова киселина, такава самодоволна усмивка... Щастливи са, не можем да си слагаме грах на душите.

Припомняме, че романсът на най-богатия човек в света и телевизионната водеща стана известен година назад, когато Безос обяви развода с вече бившата си съпруга Макензи след 25 години брак, правейки я най-богатата жена в света за сметка на собственото си състояние.


Dr.E! завидя на Безос - разведе се



Джеф и Макензи

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.