Следва

Есен/Зима 2019-та: Рамо, на което да поплачеш

Всички носят: Бързоходките на Arizona Love

Повлияни от една от най-големите тенденции за настоящия летен сезон, а именно утилитарна  насоченост в дизайна, изразяваща се в удобство, практичност, свободни силуети, груби памучни материи и купища джобове по избраните модели, по-голямата част от обувките за Лято 2019-та също се разполагат в удобството на тази естетика.

All fashion преди 4 години

Практичната насоченост на дизайните става предмет на обожание още преди старта на топлия сезон, а сред интерпретациите на трекинг дизайна се включват имена като Prada и Chanel от луксозния сектор и Teva като по-достъпна версия, но и трите биват еднакво харесвани на стрийт стайл сцената, съдейки по купищата запечатани кадри.

Освен тези три бранда, още едно име, съвсем ново, непознато дори - Arizona Love, прави засилена поява в социалните мрежи, позиционирайки се като достъпна и много привлекателна весия на дизайна. След по-задълбочено проучване разбираме, че Arizona Love съществува едва от 2018-та насам и е дело на французойката Лесли Алфон, която създава малката колекция след като прекарва цяло едно лято в Аризона, наслаждавайки се на силното слънце, гледките и атмосферата като цяло. Модерното звучене на планинската обувка е придобито с помощта на цветните каишки, изработени от винтидж памучни бандана шалчета в пейсли или леопард принт.



Немалкият брой последователи на бранда, сред които и известни лица за индустрията като Камил Шариер и Джен Уондърс, които открито симпатизират на младия бранд, води до гигантски интерес, изразяващ се в голям брой продажби и изцяло изчерпано количество на продуктите. От сравнително скоро Matches Fashion зарежда прохождащото име, но и там продуктите са постоянно out of stock, затова пък с нетърпение чакаме новото зареждане, докато разглеждаме десетките кадри от добри стайлинг примери с главно действащо лице - сандалите на Arizona Love>>>















































More All fashion