Следва

Readers' Profile: Теди Герджикова и добрите орисници в гардероба й

Клаудия Шифър и порасналата Клементин в супера - извънредно рядка среща с обективите

Мама & Аз

Celebrities преди 4 години

Свикнали сме да виждаме физиономията (и не само) на 48-годишната Клаудия Шифър по лъскавите корици на списанията, първи ред на модните седмици, на премиера или в най-лошия случай от някой рекламен постер. 90-тарският супермодел продължава с активните професионални ангажименти и до днес. Съвсем неотдавна моделът от немски произход за пореден път цъфна на корицата на италианския Vogue.


Супермоделите: Преди и Сега


Личният си живот обаче Шифър ревностно пази от любопитните очи - Кралицата на подиума извънредно рядко споделя семейни снимки дори в личния си Инстаграм профил. Ето защо на папараците не им остава нищо друго освен да вървят с полицейски кучета подире й.

За техен късмет, съдбата им се усмихва и се натъкват на майка и щерка, разхождащи се в Западен Холивуд - мама Клаудия и 14-годишната Клементин са хванати на място в супермаркета и по-точно на щанда в органични продукти. По кадрите личи, че се загнездват в магазина с бойна задача и още по-боен пазарски списък.


В замъкa на Клаудия: Къде се шири Шифър и семейство


Шифър, отдавна привикнала с медийното внимание, всъщност въобще не реагира на преследвачите-ентусиасти, но пък Клементин изглежда доста втрещена. От последната подобна снимка на момичето е минало доооста време, съдейки по това колко по-пораснало изглежда - забелязват се изрусените треси и все по-ясно изразената прилика с майката.


Козма и Клементин (вдясно)

За разлика от други звездни отрочета като Кая Гербер, дъщеря на колежката на Клаудия - Синди, Клементин все още не се е отправила към някоя публична професия или пък поела по моделските стъпки на майка си. Клементин дори не е забелязвана на светски мероприятия и фешън презентации.


Ваканцията на известните: Карла Бруни в юга на Франция


Публичните изяви на другите две дечица на Шифър и съпруга й Матю Вон, 16-годишния Каспър и деветгодишната Козма, също са ограничени, а може би и за добро. Често казано адмирираме всички знаменитости в подобни възпитатели методи.


Матю и Клаудия

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.