Следва

"Това, което ни плаши днес, е същото, което ни плашеше и вчера. Просто вълкът е различен", Сър Алфред Джоузеф Хичкок

Readers' Profile: Теди Герджикова и добрите орисници в гардероба й

Теди Герджикова е зодия Рак, комюнити мениджър, говори ни за Любов, а политическите теми хич не са й чужди; русокосата красавица е и един от представителите на Awesome Foundation в България; има много фини и нежни черти, обожава да пътува и ни чете най-редовно!

All About Life преди 4 години

Въобще, Теди е една от тези градски мацки, които оформят физиономията и настроението на града, и като такава, разбира се, редовно посещава View Sofia за модна и градска "сверка" с всичко актуално и модно.


Говори ми за ЛЮБОВ: Теодора Герджикова


Броени часове след като публикувахме подробен разбор на Zara роклята на Кралица Летисия миналия месец, Теди ни писа, за да се похвали с новата си придобивка - същата рокля. Особено радостни са такива моменти - мил човек ни пише с още по-мило послание, благодарим! Инфлуенсване в чиста форма му се казва! Оказваме се добрите феи-орисници на гардероба на Теди, а най-накрая дочакахме и да ни изпрати снимки>>>

"Правя си аз ежедневния преглед на View Sofia и виждам поста за Кралица Летисия и роклята Zara, която беше облякла за официално събитие. Имам слабост към смарт покупки, що се отнася до дрехи, и ми хареса дължината, цвета и цената, и просто се метнах до най-близката Zara в обедната почивка! А сега я разходих и до замъка 't Wapen van Haarzuylen, Утрехт, Холандия (да, знам) Thanks for the tip, ViewSofia!"


Още какво би си закупила Летисия от ZARA


Помните ли Reader's Profile?

Readers' Profile: Стилът на Елена Калпакчиева

Readers' Profile: Стилът на Джули Лепоева

Readers' Profile: Стилът на Ирина Денева

Readers' profile: Ако модата може да те обезличи напълно, това е смисълът й, казва Юлиан Садов

Reader's Profile: Стилът на Биляна Славейкова

More All About Life