Следва

"Музиката стои над всичко, но модата й помага да стига до хората..." Мила Роберт vol.2

"Сако с големи ревери и диамантени долари по тях..." Мила Роберт vol.1

Мила Роберт знае един специфичен начин, по който да се отнася към модата...

Interviews преди 4 години


Мила и Азис: НИКОЙ не може да спре да МОЖЕ!


Като особено интересен събеседник, разхождаме Мила през какви ли не теми, сравнения и предполагаеми ситуации, а на кадрите, украсяващи смехообразуващата ни дискусия, Мила стилизира сама себе си. Специално в този епизод ботите са ZARA, панталонът също, чантата е секънд хенд, а тишъртът от MOZEI (Иво Димчев). Let's get the Party Started!



View Sofia: Ако "Мила Роберт" беше униформа, от какво щеше да се състои(ш)?
Мила Роберт:
Сако с големи ревери и диамантени долари по тях (като във видеото ми на "Нещо грубо"), семпла, но сравнително официална, рокля по тялото и обувки на висок ток (нищо че съм два метра и без тях). Цветовете са или Пижо, или Пенда. Зависи.

V.S.: Кои "модни" хора следваш в Инстаграм?
М.Р. :
 Не много. Съквартирантката ми sukaevelyn е кралица, едно от малкото ми "модни“ Инстаграм открития е beautyspock - силно препоръчвам, много харесвам нещата на memegold. Иначе, профилът на Balenciaga си ми е религия.


Чудите се защо Евелин Малезанова звучи толкова познато? Припомняме: Говори ми за ЛЮБОВ: Евелин Малезанова а.к.а sukaevelyn


V.S.: Мъжът трябва да е облечен в...?
М 
Р. : Ако е хетеро, всичко в един цвят - сако, панталон, хубави и ненатрапчиви обувки - строго и стилно. Ако е хомо - риза с ярка щампа, карирани панталони, шапка.. Абе, стилен кич - да се развихри, харесва ми. Естествено, бих приела и обратното, хаха. Държанието е важно. Единствено бижута по мъже не предпочитам. Особено обици. Само Жоро Пеев (jawpains) може.

V.S.: В клиповете ти се наблюдава направо непропукаема естетика, обхващаща
всеки детайл. Как започва и как завършва този процес? Откъде тръгва
вдъхновението за поставената тематика?
М.
Р. : Дължи се на идеалната дружба между мен и Жоро Пеев (jawpains). Вдъхновението е мит, ние винаги имаме идеи. Започва от създаването на парче, което цели да каже нещо, оттам всеки ден говорим с Жоро и минаваме през какво ли не, докато не стигнем до възможно най-простото решение. После започваме организацията на снимките и гоним ангелска атмосфера.



V.S.: Три места, от които пазаруваш?
М.
Р.: Втори употреби на първо място. После нормалните молски среден клас магазини. Не знам дали когато имам пари да си позволя "марки", ще. Сигурно.



V.S.: Стилът на Бионсе или на сестра й Соланж?
М.
Р. : Естетиката на Соланж е радост за окото, но Бионсе може да контролира пулсацията на Земята. Не ме интересува в какво е облечена. В редките моменти, в които се чувствам уморена, просто ми пуснете Бионсе и вижте какво става.


 
V.S.: В момента като че ли всичко е "Billie Eilish", там някакъв стилов
коментар от твоя страна?
М.
Р. Толкова се радвам за това, обичам я почти от началото й. Обожавам как се облича и между нас казано, малко ме е яд, че не ми е дошло "отвътре" и на мен преди години. Толкова е удобно, толкова обичам baggy дрехи... цялата G вълна от 2005-та е в Били. Имам дни, в които се обличам като нея, но ми е съвестно – знам, че си е нейно. Радвам се и, че не е масово. Не съм виждала момичета облечени като нея. Много е смело да премахнеш формата от тялото си.

V.S.: Кого много би искала да "преоблечеш" и въобще да превъзпиташ в модно
отношение?
М.
Р.: Хм… мои приятелки с хубави тела, които не носят рокли и са неглиже. Хаха. 

Следва продължение...

More Interviews