Следва

"Момчета за пример" в кината от този петък!

Директно от PR-а: Stamenowa- една от най-сексапилните брюнетки с дебютна песен

В рубриката "Директно от PR-а" публикуваме текстовете на колегите от различни PR-агенции без никаква намеса или корекция. Важно е това да се има предвид, тъй като в случаите, обединени от тази рубрика, Редакцията не влага никакво лично мнение, позиция или гледна точка.

Music преди 4 години

В конкретния днешен слуай от Directo Agency пристига прес за "една от най-сексапилните брюнетки", чието име, уви, досега не ни беше попадало. Ето какво известява:

"STAMENOWA - новия глас в българския хип – хоп

Певицата влиза ударно в музикалния бизнес с Fuego.

В разгара на лятото една от най-сексапилните брюнетки в българския светски живот избяга от плажовете, за да влезе в студио и запише дебютната си песен.

Гергана Стаменова, която ценителите на женската красота познават до момента само като горещ модел и инфлуенсър, запали още повече въображението, пускайки се по… ноти. Fuego е стартовият й хит, с който Stamenowa буквално разбива клишето, че добър хип-хоп може да се прави само от мъж.

Испаноезичното заглавие ("fuego" означава "огън") не е случайно. Испанският език е една от скритите слабости на моделката и тя го изучава по време на интензивни курсове в Малага. Директното огнено послание също е нарочно, защото тази стихия най-точно определя водещите черти от характера на брюнетката: страст, огнен темперамент и изпепеляващи решения.

Всичко това, добавено към смелата хореография и атрактивния външен вид на изпълнителката, правят Fuego горещата заявка за бг хит на лято 2019г.

Вижте го и внимавайте да не се изгорите:

Със Stamenowa може да се чувства всичко друго, но не и скука. Уверете се в това, следвайки профилите й в социалните мрежи и новосъздадения youtube канал на изпълнителката."

More Music