Наследницата на империята Topshop заряза

Наследницата на империята Topshop заряза "най-красивия престъпник"

Двугодишният романс между 35-годишния Джеръми Мийкс и 28-годишната Клоуи Грийн завършва с раздяла, но с обещание за запазване на приятелските отношения

Наследницата на собственика и основател на Topshop и известният като "най-красив затворник в света" модел не са заедно от няколко месеца.


Клоуи с баща си

Слухове за раздялата на двойката се навъртат наоколо откакто в медийното пространство се появи снимка, на която Клоуи взема глътка свеж въздух на яхта в Монте Карло с Ромми Джани, играч на поло, като влюбените дори не се опитват да скрият страстта си.


Всичко, което трябва да знаете за предполагаемото гадже на Лейди Гага, Даниел Хортънкадър от състезание на Ромми Джани

А иначе, близък до обкръжението на Мийкс и Грийн едва сега потвърждава раздялата, като добавя, че двойката си е дала обещание да запази добрия тон и приятелското отношение, най-вече заради детето им.

"Разделиха се преди около два месеца, но продължават да общуват", - споделя приближен на двойката пред Us Weekly. По данни на информатора, Клоуи и Джеръми вече са обявили за продан имението си в Лондон.

Припомняме, че Мийкс си спечели прозвището "най-красив престъпник в света", след кратък престой на топло за незаконно притежание на оръжия. През 2014-та синеочкото беше осъден на 24 месеца лишаване от свобода. "Всяко зло за добро", са казали хората - след като снимките от процеса попадат в Интернет необятието, идва вълна на слава и почитателки, желани и не, но само Клоуи успява да се добере до лошото момче. Съчетанието на матова кожа и стъклено сини очи все пак няма как да остане неоценена...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.