Следва

We love: Джейн Фонда на 81 със собствена спортна линия - She's Still Got It!

Прясно разговорихме за вас: Веселина с Бургас и морето в сърцето

Позната ли ви е тази риза?

All About Life преди 4 години

Веси си спечели бялата оувърсайзд риза от последния ни Giveaway (вижте активния в момента ТУК) и твърди, че това е първото нещо, което печели по подобен начин в живота си. Тя пък е първият транспортен координатор, с когото се запознава екипа ни, за да сме на равно. Работи в Lufthansa, става в 4 и половина, за да отиде на работа в 6, а визията й напомня Гримовата Снежанка - бяла като сняг, с коси, черни като абанос... обаче с усмивка, заразителна като на Пипи Дългото чорапче.

Веднага метна ризата на гръб и се разговорихме набързо.

View Sofia: След като знаем защо си тук, кажи ни с какво се занимаваш, Веси?
Веселина:
Работя в Lufthansa.

V.S.: Уау, какво там? Много интересно започваш.
В.:
Транспортен координатор съм.

V.S.: Извинявай, сигурно те питат честичко, но все пак, ще ни обясниш ли какво точно прави един транспортен координатор?
В.:
Като екип отговаряме за транспорта на самолетни части. Доста е отговорно.

V.S.: А как стигна до такова кариерно развитие? Какво си учила?
В.:
Учих Екология, а сега Управление на човешките ресурси, също така осем години работих в ритейла. Живея в София от съвсем скоро - година, родом съм от Бургас.

V.S.: Премести се заради работата?
В.:
Да, за съжаление, когато напуснах предишната си позиция, не успях да си намеря работа там и се наложи да дойда в София. А толкова ми липсва морето, даже сега ще си правя и тематична татуировка. Съсипвам се тук направо, за мен това не е лято - лятото е да си убит от работа, но пак да се занесеш на плажа - ако щеш спи, но си на плажа.


Жени в черно: Даниела и линията на съдбата


Всички й съчувстваме... и в този момента благородно завидяхме на златните й колиета (едното с буквичка В) - казва, че са семейна реликва"от онези, които бабите подаряват на новородените и вашите после ги крият, докато не станеш достатъчно голяма, нали се сещате".

Веси, с Бургас и морето в сърцето, щракна Leica камерата на Huawei P30 Pro!

More All About Life