Следва

Най-скъпият развод на Великобритания - екссъпруга с рекорден иск от 6,3 милиарда долара

We love: Джейн Фонда на 81 със собствена спортна линия - She's Still Got It!

#AgingGracefully

Celebrities преди 4 години

В Лас Вегас се провежда важното за модата и ритейла изложение - Magic Fashion Tradeshow, и Джейн Фонда присъства като специален гост. Актрисата използва случая и за да лансира своята спортна колекция, разработена в колаборация с онлайн магазина evine.com.


май 2019

Преди известно време 81-годишната Фонда подсказа с кадри, че готви такава линия и изглежда сега дава форма и живот на идеите си.


Джейн Фонда на 80: Сексът на тези години е още по-хубав!


Че Джейн се спира именно на спортния сегмент в модата, е съвсем разбираемо - все пак не става известна толкова като актриса, колкото в ролята си на ареобика-гуру - видеокасетите й са абсолютният хит на 80-те. Вдъхновението за колекцията от именно това десетилетие също разбираемо - наблюдават се множество ярки леопардови щампи и неонови оттенъци, които Фонда с охота носи във въпросните видеокасети.

След презентацията, на която се появява в черен спортен екип с искрящи странични ленти, Фонда взема участие в public talk на компанията Project Women, помагаща на прохождащи марки за женски дрехи.


Животът след 70: Хелън Мирън и Джейн Фонда дефилираха на PFW


"За да правиш нещо революционно, на първо място трябва да бъдеш човек. Длъжен си да се грижиш за тези, които се чувстват безпомощни", - казва Джейн в речта си.

Припомняме, че актрисата е и едно от лицата на корицата на британския Vogue - същата тази на Меган Маркъл, където ролята на Джейн действително е заслужена.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.