Следва

Какво ново: Шведи и британци заедно - H&M съвместно с Richard Allan

Start Shopping NOW: If it's not BLACK, put it BACK

Макар и все още да се намираме в разгара на месец август, чисто откъм модна гледна точка сме на прага на новия есенно-зимен сезон, което в буквален превод означава, че сериозно трябва да се замислим за гардеробите си.

Shopping преди 4 години

Излизането от един сезон и навлизането в друг в стилистичен план всъщност не е толкова лесна задача - летните дрехи вече не са идеалната опция, а за новите ни есенно-зимни находки е сякаш прекалено рано. В подобни не съвсем ясни ситуации пък черният цвят е притичащ се на помощ вариант, който великолепно играе ролята на transseasonal прийом в постигането на това начинание.

Любим цвят, който по подразбиране целогодишно присъства в гардеробите ни, но лятото сякаш малко изостава, а сега отново бива поставен на пиедестал с малко помощ от изключителните находки, които побираме в селекцията днес. Изящни материи в още по-красиви силуети като мини и миди рокли, романтични топове, сатенени панталони и строги, но безупречни поли, цели 26 на брой, разглеждаме в галерията горе.



А за да можем да се радваме на любимите си придобивки по-дълго време, без значение дали са току-що придобити или вече познати като наш запазен маниер в продължение на сезони, следва да подходим умно при избора на грижа. Perwoll и новата лимитирана серия renew Advanced Black & Fiber със специална технология се грижи активно за дрехите, за да осигури обновяващ ефект още след няколко пранета. В резултат не се притесняваме за безупречния вид на любимата рокля дори след няколко сезона на дълго обичане - влакната са подсилени и като нови, а черното е по-черно.

Няма нужда винаги да е ново! #RethinkFashion

More Shopping