Следва

6 продукта грижа за кожата, добри колкото Creme de La Mer

Коректорът за 11 лева, от който се нуждаят тъмните кръгове около очите ви

След дълги чудежи по отношение поръчването на именно този коректор, натиснахме ДОБАВИ В КОШНИЦАТА и повече не поглеждаме назад!

Face преди 4 години

Като големи момичета, които са изключително picky по отношение на козметиката са (и въобще не говорим за цена, а за качество, качество и пак качество), не се даваме много лесно на нови продукти - подложихме на изпитанието на времето HD PRO коректора на L.A. Girl, преди да мине на тестови период в Редакцията. HD Pro успя да обсеби мейкъп блогъри и влогъри и вече на чисто сърце можем да кажем, че не е без основание. Ето какво му харесваме толкова:

Продуктът е наличен в 43 нюанса, включващи някои, които действително "замаскират" проблемните зони (жълт, зелен, червен, също и лилавия), и такива, които са просто коригиращи тена.

Консистенцията му е с пълно покритие - наистина заличава тъмните петна и кръговете около очите с ЕДНО нанасяне и последвало добро разнасяне. Някак формулата успява да бъде кремообразна и съвсем нетежаща, но същевременно успява ефективно да "фотошопира" всяко обезцветяване и потъмняваме по кожата, сякаш никога не е съществувало.

Тубичката си има вграден апликатор-четка, с който нанасяме и разняме продукта директно - също голям плюс. Може би най-важната характеристика е трайността - веднъж поставен на мястото си и едва погален с малко сетинг пудра, коректорът просто не помръдва.

HD PRO на L.A. Girl действително е what dreams are made of и всички сме щастливи и доволни, че най-накрая се намерихме.

Кой казва, че добрият грим трябва да бъде скъп? Цената е неприлично ниска за качеството и само се молим в Beauty Bay никога да не изчерпят количествата!

Купете го сега, пък ще ни благодарите по-късно - ОТТУК.

More Face