Следва

Семейство Сталоун на премиерата на 47 Meters Down: Uncaged

We love: Роузи и малкия Джак Оскар Стейтъм - селфи с мисия

"Новият стандарт в грижата за детската кожа"

Celebrities преди 4 години

32-годишната Роузи Хънтингтън-Уайтли се впуска в бизнес, нямащ си нищо общо с позирането, селфитата в огледалото и новата Bottega Veneta. Моделът се заема с линия бебешка грижа за кожата. Вдъхновена главано от ролята си на Жена и Майка (Роузи и Джейсън отглеждат с много любов, грижи и ласки 2-годишното си момченце Джак Оскар Стейтъм), моделката запрята ръкави и нагазва в дълбоките води на създаването, организирането и разпространяването на подобни проекти. Разбира се, фактът, че Хънтингтън-Уайтли разполага с огромна основа и платформа от почитатели, на която да стъпи, може само да помага на каузата и улеснява нещата с поне една единица.

За да привлече обществено внимание към каузата си, Роузи използва момент на социално "затишие", за да публикува о-толкова-мила снимка със сина си в Инстаграм, която за малко повече от час събра 250 хиляди сърчица.

"Целият ми свят. Всичко бих направила за теб", - пише моделът под черно-бялата снимка.

Новото начинание на Роузи носи името Pipette, като откриването на прилежащата му онлайн платформата, както и лансирането на серията на пазара се планира за 4-ти септември. Създаването на продуктите, по думи на модела, се крепи на "нови стандарти", а идеята на линията се върти основно около подхранването и защитата на бебешката кожа.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 22 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.