Седмичен ХОРОСКОП - 19.08 - 25.08

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, изправени сте пред седмица, обещаваща ви подчертано положително развитие на личните ви дела, особено ако сте отворени към новите неща, които сега тепърва се появяват в живота ви.

Може да опитате късмета си в различни лотарийни игри, но не харчете твърде много средства за подобни удоволствия. Просто опитайте веднъж, колкото да угодите на нуждата и желанието си, но не прекалявайте.

Разговорите с мъж на по-висока позиция от вас или по-възрастен от вас ще ви дадат по-голяма яснота относно предстоящо събитие, което ще ви е от полза.

Не бързайте да отговаряте на клевети или коментари относно личния или професионалния ви живот. Такива действия може да не са злонамерени, но необмислени или породени на емоционално ниво. Избягвайте конфронтацията или ревността в любовния си живот.

Жените на зодията ще се възползват от различни отстъпки в магазините, за да освежат гардероба си с нови попълнения. Мъжете ще имат повече ангажименти или срещи с роднини, предимно по-възрастни от тях. Като цяло вашите взаимоотношения с хората „над вас“ в обществената йерархия ще бъдат важни за развитието на личните и професионалните ви дела. Комуникацията ви с такива хора трябва да бъде добре премерена и без емоции.

Хороскоп

Още от Astro