Седмичен ХОРОСКОП - 19.08 - 25.08

Astro преди 4 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, е възможно да се занимавате с документи или да обсъждате придобивания, свързани с вашия дом. Важна роля във вашите материални, битови и имуществени дела ще играят хора от други населени места или държави.

През седмицата очаквайте изненада в семейството, която ще предизвика промяна в плановете ви до края на годината. Предстои да реализирате някои от идеите си, които ще бъдат свързани с вашето семейство. Вероятно ще ви помогнат да решите стар проблем.

Избягвайте конфликти с хора, с които имате важни отношения през тази седмица. Можете, под влияние на емоциите си, да кажете неща, за които ще съжалявате. Това ще остави неприятен спомен във вашите отношения.

Не е изключена появата на разходи, които са неочаквани или притеснителни.

Жените на зодията ще изживеят много изненадващи ситуации, свързани с работата си или с хора от роднинския си кръг. Мъжете трябва да са внимателни в отношенията си с хора, родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Не казваме, че те ще бъдат сложни или проблемни, но определено ще са важни за бъдещето ви.

Хороскоп

Още от Astro