Седмичен ХОРОСКОП - 19.08 - 25.08

Astro преди 4 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Девата, вероятно ще изпитате опасения относно развитието на важни свои очаквания. Те могат да се отнасят за новини, документи, договор, предложение и т.н. Тези неща обаче може да не получат очакваното развитие през седмицата. Избягвайте паниката и ненужното напрежение и то главно в семейните си отношения.

През тази седмица ще се занимавате с финансови документи, тъй като е възможно да получавате или изпращате пари, да посетите банкова институция и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но малцина всъщност ще пътуват.

Вече са възможни събития, включващи годеж или сватба, рожден ден или годишнина, пенсиониране или започване на нов бизнес.

Жените на зодията ще бъдат отворени за нови приятелства и познанства с хора от близо и далеч. Иска ви се повече комуникация, учене или споделяне на нови знания и умения.

Мъжете ще трябва да подбират много внимателно информацията, която ще им бъде предоставена през седмицата, независимо дали тя е свързана със семейството им, или с професионалните дела. Обърнете внимание на и се ангажирайте само с неща, които имат перспектива за вашия живот и избягвайте временните ангажименти.

Хороскоп

Още от Astro