Ти си #ТъмнаРоза, ти си крем, но шопингът е щастието за мен!

Ти си #ТъмнаРоза, ти си крем, но шопингът е щастието за мен!

С приоритет съм сезон Есен/Зима 2019-та, тенденциите са основен предмет на разговор, а придружаващите ги шопинг подкатегории заемат не по-малко важна част от случващото се в дискусията.

Предишните две шопинг обиколки, подчинени съответно на темите "Падам си по цветове" и "Рамо, на което да поплачеш", припомняме ТУК и ТУК, докато се заемаме с номер четири от тенденциите, а именно мрачната романтика на флоралните принтове.

С детайли и богат снимков материал разглеждаме тенденцията в самата й основа така, а сега отправяме поглед към практическата част на тълкуването - дизайните, с които да се обзаведем, за да кореспондираме адекватно на сезона.

В галерията горе>>> побираме точно 11 основни и много необходими елемента, съобразени с мрачната естетика, в която флоралният принт се позиционира. Отправната точка са хай стрийт брандовете, сред които даваме преднина на скандинавските дизайнери, които макар и да творят в предимно минималистична естетика, умеят до съвършенство принтовете, особено датските дизайнери.Роклите, съобразено с наложеното от големите дизайнерски имена, са на почит повече от всякога, а компания им правят една фантастична пола и два безумно красиви и нестандартни топа, които да стилизираме по безброй начини.Погълнати от тази така важна тема за деня, не забравяме да хапнем нещо малко, много вкусно и лесно, за да е още по-пълноценен денят ни. АCTIVIA с Bifidus ActiRegularis и хрупкаво мюсли с киноа, бадеми и чиа идва в удобна опаковка Mix&Gо с лъжичка и съчетава най-добрите вкусови качества на млечнокиселия продукт и хрупкавото мюсли, за да й се насладим по всяко време, където и да сме.Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia