Цветя, шина и дълги преговори: как протече срещата на Путин, Бриджит и Еманюел Макрон

Цветя, шина и дълги преговори: как протече срещата на Путин, Бриджит и Еманюел Макрон

Вчера руският Президент Владимир Путин направи официална визита във Франция, където се срещна с френския държавен глава Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит.

В лятната резиденция на френския президент, форт Брегансон на южния френски бряг, Путин пристига с букет цветя, които поднася на Първата дама.

66-годишната Бриджит носи шина на ръката (маха я за снимката и от уважение към колегата на съпруга си) заради раменна луксация, причинила си неволно, разхождайки се по морския бряг привечер.

За посещението на Владимир Путин госпожа Макрон е пременена в светлосиня миди рокля - в типично неин стил - и подхождащи й аксесоари. Видимо поласкана от жеста на руснака, Бриджит оставя двамата първи да се отдадат спокойно на делата си, а те пристъпват към преговори - оле, мале - цели четири часа!

За разлика от политическата издънка на израелците в Украйна, визитата на Путин във Франция протича безпроблемно, както и би следвало при толкова опитни и ерудирани страни на разговора.


Светът обсъжда - защо съпругата на министър-председателя на Израел хвърли залък хляб на земята


По време на срещата, двамата първи на Франция и Русия обсъждат няколко важни политически въпроса, а Путин за първи път коментира масовите протести на опозицията в Москва.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.