Следва

Туидът ни британски, шопингът ни онлайн

Моден ексхибиционизъм: Какво-що много намалено купихме

НАМАЛЕНИЕТО ВЪЗМОЖНО!

Shopping преди 4 години

Кое е най-удовлетворяващото от пазар по време на намаления, знаете ли? Лично ние усещаме едно особено наелектризиране, когато сравняваме намалената с първоначалната цена. Чиста доза психология - те затова и се правят намаления, де, но сме тук да си признаем смирено и открито, че крехките ни shopaholic съзнания не са достатъчно устойчиви на разнообразието от SALE възможности.

Смеем да твърдим, че този сезон се справихме много добре - не сме пазарували безмерно, а същевременно имаме ГО-ЛЕ-МИ попадения. Подреждаме всичко какво-що купихме + актуална информация по наличността им и мнение от първо лице:

Костюм вълнен меланж Massimo Dutti
Първият улов - още юлски. Перфектен за есенно-зимните месец, костюмът стъпи общо около 160 лева. Блейзерът, намален от 300 на 100лв., уви, е вече изчерпан, но пък панталонът все още чака шопинг ентуасиасти онлайн ТУК - намален е от 149лв. на 60лв.

Къси сатенени карго шорти ZARA
Миналоседмична придобивка - в актуален керемиден цвят и в още по-модерна карго форма. Налични онлайн ТУК, както и в магазина на ZARA в The Mall. Намалени наполовина, сега едва 20лв.

Плетена рокля H&M Conscious
Интересното при този модел е, че онлайн не е намален, но пък в магазините на шведите е на цена от скромните 11 лева. Друг интересен момент е, че роклята е закупена с размер по-голям, поради отсъствието на S и другите очевидни причини... #ConsumingMuch? Забелязванa е в Paradise Center и The Mall.

Дантелена рокля ZARA
Намалена от 60 на 20 лева, бялата рокля на ZARA е закупена с идеята да бъде носена с вълнен тъмносин блейзер, но спокойно може да влезе в употреба и за някоя малко по-импровизе сватба. Онлайн не е налична, но по последни данни от проучванията ни, размер S се нахожда в The Mall.

Дантелен сутиен Oysho
Разполагаме с два на брой, всеки взет за по 13 лева от Oysho, The Mall (намален от 50). Голям проблем се оказа, че няма бикини в комплекта и в момента сме в процес на търсене. Иначе, особеност на модела е, че си няма нищо общо с класическата номерация - оказва се много универсален откъм типове бюст, така че, ако го мернете, не се отчайвайте от липсата на точния ви номер, а пробвайте близък до своя. Моделът е наличен и онлайн ТУК.

Strappy сандали ZARA
Ах, тази ZARA! Но не може да се отрече, че когато моделите им най-накрая придобият цена, адекватно близка до себестойността си, стават една идея по-приемливи за потребяване. Чехличките са идеални за носене до края на сезона и въпреки че не блестят с жестоко качество, са достатъчно ефектни и пригодени за градска среда (много удобен ток!). Налични онлайн ТУК - 20 лева.

Sling-backs Givenchy
Същинската перла в SALE-гардероба. Сдобихме се със съвсем последния 39-ти номер в Moda Operandi на финалните -75%, но Barneys New York все още ги предлагат ТУК.

Всеки, който е толкова доволен от себе си този сезон, че направо не се удържа, е свободен да изпрати свой подробен пазарски списък на [email protected]!


Безсрамно намалените си шопинг скъпоценности заснехме с редакционния partner in crime - Huawei P30 Pro. Удоволствието е наше!

More Shopping