Моден ексхибиционизъм: Какво-що много намалено купихме

Моден ексхибиционизъм: Какво-що много намалено купихме

НАМАЛЕНИЕТО ВЪЗМОЖНО!

Кое е най-удовлетворяващото от пазар по време на намаления, знаете ли? Лично ние усещаме едно особено наелектризиране, когато сравняваме намалената с първоначалната цена. Чиста доза психология - те затова и се правят намаления, де, но сме тук да си признаем смирено и открито, че крехките ни shopaholic съзнания не са достатъчно устойчиви на разнообразието от SALE възможности.

Смеем да твърдим, че този сезон се справихме много добре - не сме пазарували безмерно, а същевременно имаме ГО-ЛЕ-МИ попадения. Подреждаме всичко какво-що купихме + актуална информация по наличността им и мнение от първо лице:

Костюм вълнен меланж Massimo Dutti
Първият улов - още юлски. Перфектен за есенно-зимните месец, костюмът стъпи общо около 160 лева. Блейзерът, намален от 300 на 100лв., уви, е вече изчерпан, но пък панталонът все още чака шопинг ентуасиасти онлайн ТУК - намален е от 149лв. на 60лв.

Къси сатенени карго шорти ZARA
Миналоседмична придобивка - в актуален керемиден цвят и в още по-модерна карго форма. Налични онлайн ТУК, както и в магазина на ZARA в The Mall. Намалени наполовина, сега едва 20лв.

Плетена рокля H&M Conscious
Интересното при този модел е, че онлайн не е намален, но пък в магазините на шведите е на цена от скромните 11 лева. Друг интересен момент е, че роклята е закупена с размер по-голям, поради отсъствието на S и другите очевидни причини... #ConsumingMuch? Забелязванa е в Paradise Center и The Mall.

Дантелена рокля ZARA

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.