Следва

Fluffy AF

Туидът ни британски, шопингът ни онлайн

Темата с тенденциите за сезон Есен/Зима 2019-та продължава да бъде все така актуална не само докато разискваме детайлно всяка една от тях, а и след това, разбира се, в продължение на следващите няколко месеца.

Shopping преди 4 години

Днешният избор се свежда до "Сезон, британски като туида", който, като тренд, обхваща всички онези типично британски вълнени мъжки платове, използвани за направата на костюми и палта. Туид, пепит, както и още всички разновидности на каретата и райетата, попадат сред дизайнерските избори за новия сезон, а сиво-черната строга гама успешно се пренася и в нашия шопинг.


Предишните шопинг обиколки, отново подчинени на тенденциите, припомняме тук:

Ти си #ТъмнаРоза, ти си крем, но шопингът е щастието за мен!

Падам си по цветове, но повече по шопинг
Пазарувай сега, ще плачеш по-късно!


Сега пък насочваме вниманието си към галерията горе, където побираме своите модни избори спрямо строгата, но иначе привлекателна и лесна за носене тенденция. Съобразено с видяното на котешката пътечка, елементите се разпределят основно измежду блейзъри, панталони, цели костюми и палта, но също така успяваме да намерим и цели две миди рокля, с подпис от италианците от Etro и Max Mara, които ни най-малко не отстъпват по мотив и кройка на останалата селекция.

Шопингът пък е още по-приятен, когато е придружен от нещо вкусно и лесно за хапване. АCTIVIA с Bifidus ActiRegularis е наш редовен избор независимо от сезона или часа, но признаваме, още повече я харесваме като лека и освежаваща опция за горещите температури навън.



Избираме я в удобна Mix&Go опаковка с лъжичка и вкусен микс от хрупкаво мюсли с червени боровинки и тиквено семе, за да се насладим на вкуса, както в офиса, правейки дневната доза шопинг, така и навън във всеки един момент от сезона, британски като туида...

More Shopping