Следва

Реалити в Шоуто на Азис

Отпразнувахме Rolling Stone България

"Търкалящите се камъни" се появиха най-накрая и в малката ни балканска страна с бясна скорост, разбира се, както...

Culture преди 14 години

"Търкалящите се камъни" се появиха най-накрая и в малката ни балканска страна с бясна скорост, разбира се, както подобава за такъв вид четиво.

Откриването на най-бунтарското списание се случи na 9 ноември в „Галерия индустриална”, под звуците и музиката на Белослава, Остава и Д2, които превърнаха партито във вид на мини акустичен концерт. А ние нямахме нищо против.

С прецизен подбор от изпълнители, обстановка и вина събития като отпразнуването на първия български Rolling Stone брой са истинско удоволствие за присъстващите.

По стара традицията партито беше открито с встъпителната реч на редакторите Анелия Илиева, Евелина Турмакова, Светлана Гинева и Георги Джартов. Много от родните звезди, стари и млади, не скриха удовлетворението си от присъствието на изданието и на българския пазар, защото преди всичко е една добра платформа, която ще популяризира изявите им.



Данчо Карджов, фронтменът на Щурците, Кирил Маричков, Мария Илиева, Сантра и Кристо, Дичо, Калин Вельов, Милена Славова, бивши и настоящи айдъли, новинарят Ники Дойнов, затвърдиха силното присъствие на родни знаменитости от бранша.



Официалната част бе закрита от Д2 и огромна тълпа фенки около тях. Или около Дидо!



Без да е с особени претенции, партито по случай първия брой на Rolling Stone България успя да събере накуп цялото музикално войнство и се надяваме хубавата българска музика да получи по-широко поле за изява.
 

More Culture