Следва

Start Shopping NOW: Epic Sale This Way

Ако ще да хвърчи перушина, ние ще пазаруваме!

Тенденция #6 на вашето внимание!

Shopping преди 4 години

Тематичният шопинг, съобразен с тенденциите за Есен/Зима 2019-та, продължава да занимава мислите ни с все същия успех, точно както и през изминалите няколко седмици:

Туидът ни британски, шопингът ни онлайн
Ти си #ТъмнаРоза, ти си крем, но шопингът е щастието за мен!
Падам си по цветове, но повече по шопинг
Пазарувай сега, ще плачеш по-късно!


Днес обаче вниманието ни се спира върху една особено любопитна тенденция, която открито забавлява със своята естетика. Името й Plumage Party красноречиво заявява основното за тренда - става въпрос за пера, и то във вечерна или по-скоро парти визия, а ние без угризения признаваме, че сме пристрастни по темата. В богата селекция от снимки и детайлно тълкуване на течението, четем тук, а междувременно се отдаваме на поредната много сладка порция шопинг.



Използваме именно сладка като епитет, защото докато редим изкусни рокли и безумно скъпи цикламени топове в галерията горе, хапваме вкусна АCTIVIA с Bifidus ActiRegularis в удобна Mix&Go опаковка с лъжичка и хрупкав микс от мюсли с червени боровинки и тиквено семе. Освежаващата й формула задоволява желанията ни за нещо сладко и апетитно по всяко време - рано сутрин, обед и/или вечер, или като цяло всеки път, когато сме в движение, налага се да хапнем набързо и след това да продължим със задачите.

Съдържащите се в АCTIVIA 4 милиарда пробиотични бактерии Bifidus ActiRegularis се грижат за нас отвътре навън, споделяме от личен опит, а освежаващото й действие е винаги добре дошло, където и да се намираме>>>


 

More Shopping