Следва

Куентин ще става татко за първи път на 56!

#TheLatest: Off-White вече и с интериорна линия

THE LATEST IN FASHION

All About Life преди 4 години

Върджил Абло неотскоро се заиграва с интериорната естетика, а дизайн опитите му са всъщност достойни за уважение. През изминалите няколко месеца той осъществи колаборация с швейцарския бранд Vitra в Art Basel, колекцията му Acqua Alta бе представена по време на Биеналето във Венеция, а наскоро стана ясно, че за Абло предстои и партньорство с гиганта в обзавеждането IKEA.


Върджил вече прави и мебели



Off-White Есен/Зима 2019

През изминалата седмица обаче дизайнерът с разностранни интереси обяви създаването на своя интериорна линия, подразделение на личната му Off-White. Новото начинание идва с лаконичното име HOME, а естетиката, подобно на наименованието, се характеризира с облекчена от излишни детайли простота. Категориите, в които неговите дизайни попадат са - керамика, спалня и баня, а на въпросът защо е избрал точно тях, Абло отговаря така: "За мен лично има няколко неща, които идват наум, говорейки за дом, моят дом. Тези неща са познати и удобни, те създават място за релакс и забавление, може би. А трите изброени отговарят на изискванията за комфорт, който следва да имаме на разположение у дома."


Модни апартаменти на модни дизайнери - Адам Липс, партньорът, мястото им


Комфорт и неща от първа необходимост в превод на дизайнера означават чаши за кафе, чаршафи, хавлии и комплиментиращи ги домашни халати, а цветовата гама, както вероятно вече се досещате, е решена в мръсно бяло, идващо от самото име на бранда (Off-White). Бялото е поставено за основа, но като акцент наблюдаваме намесата на цвят, умерено, но ефективно. Така например керамичните аксесоари се декорират с детайли в цвят на синя метличина - отличителният цвят използван при декорация на китайски порцелан: "По-голямата част от това, което правя, е да взема познати за всички неща и да ги преразгледам в нова перспектива, точна така постъпих и сега. Сините орнаменти по керамиката са популярни и дори иконични, бих казал."


Дизайн за вдъхновение: фитнеси в Австралия, по-красиви от дом


Освен синьото като отправна точка по отношение на цвят, лекото одеяло идва в наситен оранжево-червен тон и отличителния за Off-White знак, изобразяващ стрелка, а специално за одеялото Абло споделя, че го е създал, мислейки си за младите хора, които неуморно експериментират със стила на своя дом.

Засега колекцията е налична единствено в бутика на бранда в Миконос, но от началото на септември ще може да се намери и в различни онлайн ритейлъри, като цените варират от 95 долара до 635 долара.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.