Следва

Уил Смит, най-скромно възнаграденият актьор в редиците на скъпоплатените

Ваканцията на известните: Джулия Робъртс, съпругът и децата на Хаваите

Ваканция без папараци - несбъднатият блян на всяка относително известна знаменитост.

Celebrities преди 4 години

Както казахме - несбъднат. Светът е голям, местата за лятна ваканция доста, а папараци спокойно могат да дебнат отвсякъде. Съвсем сериозно - навсякъде са.

Джулия Робъртс би следвало да бъде наясно с факта, имайки предвид дългогодишния и съвсем неспадащ интерес към особата й. Затова и папарашката глъч не успява да помрачи семейното й щастие на Хаваите. Както се вижда от кадрите, Робъртс пие кафето си съвсем необезпокоена в компанията на съпруга си Даниел Модър и не обръща никакво внимание на палмите-камери. Докато възрастните си бъбрят, звездните потомци, 14-годишните близнаци Хейзъл и Финиъс и 12-годишният Хенри, играят недалеч от епицентъра на папарашката сбирка.


22 години по-късно: "Сватбата на най-добрия ми приятел"


Хаваите са любимото място за отдих и почивка на фамилия Модър, тъй като Джулия и Дани са си свили собствено гнездо на о. Кауай - точно на тихоокеанския бряг. При всяка отдала се възможност семейството събира куфарите и хуква натам.

Модър и Робъртс пазят щастието си и подробностите около личния си живот ревностно и от всички. Съответно, разбирате, че всеки кадър ни е ценен.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.