Пиршество от цветове, форми, фигури и духовити послания на много млади автори в пространството на КО-ОП

Пиршество от цветове, форми, фигури и духовити послания на много млади автори в пространството на КО-ОП

КО-ОП представя първото от цяла серия поп-ъп събития с участието на млади автори


Виктория Николова, Hold On

Същинско пиршество от цветове, форми, фигури и духовити послания ще бъде поместено в артистичното пространство на КО-ОП от 27-ми (вторник) до 29-ти (четвъртък) следващата седмица. Изложбата ще мине под формата на поп-ъп, първи от цяла предстояща серия, и ще представи рисунки, графики и илюстрации на млади автори с разнообразен опит, стил и техника.


Алина Папазова

Събитието дава поле за изява и свобода на действие на артистите, за да покажат част от творчеството си в условията на креативност на средата. От друга страна дава възможност и на нас - любителите - да разширят кръгозора, а и личните си колекции, подкрепяйки прохождащите автори.


Александра Николова, Славейкови

Участие в изложбата ще вземат утвърдили се и добре познати на почитателите на изкуството имена като Драго PXRN, Мирослав Живков – Джингиби, сестрите Борислава и Михаела Караджови, Александра Георгиева. Със свои оригинални интерпретации се включват и младите артисти Виктория Николова, Александра Николова и Алина Папазова, а Даниела Янкова за първи път ще изложи произведенията си като част от официална изложба. Специален гост участник на събитието ще бъде и португалката Марта Сараива, която има зад гърба си участие в няколко международни и няколко местни изложби в Лисабон.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.