Следва

Дидо Пешев - българският илюстратор с официален постер за Metallica

Пиршество от цветове, форми, фигури и духовити послания на много млади автори в пространството на КО-ОП

КО-ОП представя първото от цяла серия поп-ъп събития с участието на млади автори

Events преди 4 години


Виктория Николова, Hold On

Същинско пиршество от цветове, форми, фигури и духовити послания ще бъде поместено в артистичното пространство на КО-ОП от 27-ми (вторник) до 29-ти (четвъртък) следващата седмица. Изложбата ще мине под формата на поп-ъп, първи от цяла предстояща серия, и ще представи рисунки, графики и илюстрации на млади автори с разнообразен опит, стил и техника.


Алина Папазова

Събитието дава поле за изява и свобода на действие на артистите, за да покажат част от творчеството си в условията на креативност на средата. От друга страна дава възможност и на нас - любителите - да разширят кръгозора, а и личните си колекции, подкрепяйки прохождащите автори.


Александра Николова, Славейкови

Участие в изложбата ще вземат утвърдили се и добре познати на почитателите на изкуството имена като Драго PXRN, Мирослав Живков – Джингиби, сестрите Борислава и Михаела Караджови, Александра Георгиева. Със свои оригинални интерпретации се включват и младите артисти Виктория Николова, Александра Николова и Алина Папазова, а Даниела Янкова за първи път ще изложи произведенията си като част от официална изложба. Специален гост участник на събитието ще бъде и португалката Марта Сараива, която има зад гърба си участие в няколко международни и няколко местни изложби в Лисабон.


Марта Сараива

Официалното откриване на тридневното събитие ще се състои на 27-ми август от 18.30 часа, а на 28-ми и 29-ти август организаторите са планирали малки съпътстващи събития, които са отворени за всички.


Александра Георгиева

Повече информация откриваме на Фейсбук страницата на събитието ТУК.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?