Следва

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Мариян Станков - Мон Дьо

Уил Смит, най-скромно възнаграденият актьор в редиците на скъпоплатените

Холивуд плаща най-евтино за Уил Смит и Пол Ръд

Celebrities преди 4 години

Forbes тегли чертата на годишните доходи на филмовите звезди и публикува класация с най-скъпоплатените момчета в Холивуд. Начело е 47-годишният Дуейн Джонън - Скалата, спечелил 89,4 милиона долара от 1-ви юни 2018-та до 1-ви юни 2019-та - добър повод да се ожениш след 12-годишно съжителство. Банковите авоари на актьора затлъстяват не само благодарение на актьорските му начинания, а и от преуспешното сътрудничество с производителя на спортни облекла Under Armour.


Дуейн Джонсън - Скалата, 89,4 млн. долара

Надолу в списъка всичко е Avengers, Avengers и пак Avengers - Endgame спечели рекордните близо 3 милиарда долара, а по-всичко личи, че и актьорите, превъплътили се в супергероите на Marvel, са отработили полагащото им се. В ТОП 10 на най-скъпоплатените актьори намираме и Крис Хемсуърт, и Робърт Дауни, и Брадли Купър, Крис Евънс, и Пол Ръд - 5 от 5, тоест. Кой още влиза в класацията разглеждаме по-долу:

Крис Хемсуърт (76,4 млн. долара)

Робърт Дауни Джуниър (66 млн. долара)

Акшай Кумар (65 млн. долара)

Джеки Чан (58 млн. долара)

Брадли Купър (57 млн. долара)

Адам Сандлър (57 млн. долара)

Крис Евънс (43,5 млн. долара)

Пол Ръд (41 млн. долара)

Уил Смит (35 млн. долара)

Класацията на Forbes се прави на база данните от Nielsen, ComScore, Box Office Mojo и IMDB, както и на информация, предоставена от експерти в бранша.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.