Следва

"В кръг" на Стефан Командарев с две награди от Сараево

Варна е кино и любовна лудост

От днес, 23 август, морската столица се превръща в световна сцена на киното.

Movies & TV преди 4 години

Фестивален и конгресен център - Варна ще бъде домакин на 27–тото издание на международния филмов фестивал "Любовта е лудост”. Фестивалът се радва на множество любители на прожекциите на голям екран, както и на подкрепата от съмишленици и спонсори.
Международният филмов фестивал “Любовта е лудост” е едно от най-значимите събития за Варна и за живота на световната киноиндустрия. Кинофестивалът в България вече 26 години прожектира най-новите ленти от света, като всяка година представя 90 игрални филмови заглавия, които влизат в неговата програма.



Партньор на значимите за града събития и фестивали е и Delta Planet Mall, който ще има удоволствието да подари два билета за официалното закриване на международния филмов фестивал.  Двамата любители на киното ще могат да посетят прожекцията "Влюбен в жена си" на 30 август в 19 ч., Зала 1 – ФКЦ – Варна.

За да бъдат спечелени билетите, трябва да се отговори на въпроса във Фейсбук страницата на Delta Planet Mall - "Защо си влюбен в търговския център?". На 29 август ще бъдат подарени двата билета за официалното закриване на международния филмов фестивал.



За краткото време след своето откриване, Delta Planet Mall участва активно във фестивалния живот на Варна и подкрепи: Национален фолклорен фестивал-конкурс "Бъдност за талантите на България"; Международен Младежки Фестивал "Славянски звън"; Международен музикален фестивал Варненско лято; Международен филмов фестивал „Любовта е лудост”.

Сред бъдещите проекти на Delta Planet Mall, част от които ще бъдат представени за първи път във Варна, предстои домакинство на Фестивал на красотата - Варна 2019 през месец ноември.
Освен летните емоции, в Delta Planet Mall продължават и летните намаления за всички влюбени в пазаруването. До края на август повече от 60 обектa в търговския център предлагат големи разпродажби.

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.