Следва

Прясно разговорихме за вас: Звезди, Звезди, спусни си косите!

"Ако косите ни можеха да говорят..."

Само да можеха!

Hair преди 4 години

Щяха, подобно на самите нас, ежедневно да се стремят към това да бъдат по-силни, по-красиви, по-впечатляващи и пó, и пó. Но тъй като нямат дар слово, не говорят, а ни показват как се чувстват - изпращат ни сигнали, а ние просто трябва да ги забелязваме.



За щастие, в негласните им вътрешни борби, когато ние не сме достатъчно прозорливи, помагат цели лаборатории със специалисти. Днес, ден сряда - дата 28-ми август, започваме спасителна мисия с кодово име Resistance Extentioniste и основна цел - да докажем, че дългата коса е постижима!



Поставяме си смелата задача да преначертаем границите на познатата ни традиционна грижа за коса, за да направим гривата си по-дълга, силна, красива и блестяща. "Командир" на отряд Extentioniste и наша главна муза е Емили Ратайковски - с опита си в сферата. Организираме boot camp за изтощените коси, които досега сме лишавали от така ценното подхранване, за да пораснат по-бързо, с помощта на Kérastase.



Неотдавна, през юни 2018, Kérastase представи Résistance Extentioniste - първата серия на марката, специално разработена за нуждите на дългата коса. Когато говорим за дълга коса – във фризьорските салони, в социалните мрежи, пред приятели, жените имаме две основни желания: красива и по-дълга коса. Подобни цели могат да бъдат постигнати само ако косата е наистина силна и подхранена. За да запази своята дължина и да достигне нова, косата се нуждае от персонализирана тренировъчна програма, която подсилва косъма от корена до върха. Точно такава ни предлага Kérastase. След нея косата е по-силна, без цъфтящи краища и накъсване. С EXTENTIONISTE ЗА ДЪЛГАТА КОСА НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ.



И защото подстригването невинаги е решение, особено когато искаме да имаме дълга коса, а стилизирането, пресата и сешоарът са й враг №1, ви представяме най-новото допълнение от серията Resistance Extentioniste – продукта с термозащита Extentioniste Термикновия BFF на красивата, дълга и сияйна коса. Като част от серията Résistance Extentioniste, Extentioniste Термик използва ключовите съставки, за да направи косата по-силна и гладка, като го нанасяме точно преди да оформим прическата си. В идеалния случай е добре да го комбинираме с ваната, мляко, маска и серума от серията.



Термик идва под формата на гел-крем, обогатен с Сeratine R (също важен елемент и за подсилването на мускулите) и Таурин, които подсилват косъма от вътрешността и го изглаждат по повърхността; предпазват косата до 230* градуса и намаляват накъсването до 93%. Нанася се преди изсушаване по дължините и краищата, за да расте косата силна, красива и необезпокоена от коафьорските ножици.

Споменахме ви за boot camp-а по-нагоре, сега ви представяме и тренировъчната програма, която следваме:

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА EXTENTION ISTE

ДЕН 1
СТАРТ В САЛОНА

Определете вашата желана дължина на косата. Вашият фризьор-съветник Kèrastase ще ви помогне да достигнете идеалната дължина с вашата персонализирана тренировъчна програма.

ТРЕНИРОВЪЧНАТА ПРОГРАМА ЗАПОЧВА С ПОДСИЛВАЩ ПРОТОКОЛ В ДВЕ СТЪПКИ:

Подсилване на косъма в салона за 15 минути с  Протокол Extentioniste + Масаж за стимулиране на скалпа със серум Extentioniste.

МЕСЕЦ 1
ПРОГРАМА ВКЪЩИ

Спазвайте програмата, препоръчана от вашия фризьор-съветник Kérastase, за да подсилите и възстановите косата, така че да достигне оптималната си дължина.

ОТЧИТАНЕ НА РЕЗУЛТАТА В CAЛOHA #l

Вашият фризьор-съветник може да препоръча да правите протокол веднъж месечно, в зависимост от нуждите на вашата коса.

МЕСЕЦ 2
ПРОГРАМА ВКЪЩИ

Бъдете верни на своята тренировъчна програма. Всичко е въпрос на постоянство!

ОТЧИТАНЕ НА РЕЗУЛТАТ В САЛОНА#2

Посетете отново фризьорския салон за оценка на състоянието на вашата коса. Вашият фризьор-съветник може да ви препоръча подстригване или още един протокол Extentioniste.

МЕСЕЦ 3
ПРОГРАМА ВКЪЩИ

Продължете да изпълнявате вашата програма. Не се отказвайте!

ОТЧИТАНЕ НА РЕЗУЛТАТ В САЛОНА #3

Проверете прогреса на косата си във фризьорския салон. Косата ви е станала по-дълга! Вашият фризьор- съветник ще прецени дали имате нужда от още един протокол Extentioniste.


 

More Hair