Седмичен ХОРОСКОП - 26.08 - 01.09

Astro преди 4 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, ще преживеете събития, свързани със силни емоции, които ще засегнат близки до вас жена: майка, баба, сестра, приятелка и др.

Периодът е важен за вашите финанси и очакванията, които ще имате за приходите си през идните седем дни. Ще бъдете изненадани от различни ситуации в този план, които ще изискват бързо реагиране и вземане на прагматични решения.

Действията на човек в семейството ви, които ще бъдат неразбираеми (неясни като цел), ще изискват вниманието ви. От друга страна, седмицата е особено благоприятна за възстановяване на отношенията с хора, с които сте спрели да общувате през последните няколко години.

Не е изключено обаче да изпитате по-сериозен здравословен проблем, свързан с млад човек, който вероятно не живее в дома ви, но за когото ще се наложи да се погрижите.

Жените на зодията имат добра седмица за пътуване пред себе си. Използвайте тази тенденция, за да създадете и развиете лични или професионални контакти с хора от различни населени места.

Господата са склонни на противоречия и конфликти, дори и по незначителни въпроси. Вашата дребнавост ще изпита търпението и толерантността ви към хората около вас.

Хороскоп

Още от Astro