Седмичен ХОРОСКОП - 26.08 - 01.09

Astro преди 4 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, не омаловажавайте значението на информацията, която ще достигне до вас тази седмица. Следете внимателно новините във вестниците или онлайн платформите, от които ще научите (откриете) важни отговори за по още по-важни въпроси.

Повечето от срещите, които ще имате, ще бъдат с хора, които ще имат какво да вземат от вас - информация или съвет, или пък знания.

Избягвайте, ако е възможно, контакти с хора, които търсят някаква полза от вас или се опитват да ви манипулират в тяхна полза.

Конфликтите в дома ви тази седмица могат да бъдат доста емоционални и да се окажат трудни за преодоляване. Научете се да търсите и да намирате разумни начини за решаване на проблемите си, без да хвърляте обиди и обвинения.

Жените на зодията приемат болезнено всяка критика, обида, несъгласие или неразбиране от страна на хората, с които живеят или работят.

Господата ще трябва да обърнат повече внимание на здравето си и начина си на живот (хранене, упражнения и т.н.). Тази седмица дори привидно незначително главоболие може да бъде признак на заболяване,за което е добре да разберете навреме.

Хороскоп

Още от Astro