Следва

Кос маникюр - задължително!

Прясно разговорихме за вас: Звезди, Звезди, спусни си косите!

Рапунцел, Рапунцел, къде са ти косите?

Hair преди 4 години



Звезди от Mint Stories
ще я познаете и в най-многобройната тълпа по неслизащата от лицето усмивка. Започнахме да забелязваме формирането и на друг характерен белег  - много добре поддържаната, здрава и сияйна коса. Обръщаме се към нея съвсем приятелски - за съвет - и изневиделица разбираме колко много от дължината на косите си е обрала. Съответно списъкът с въпросите нарасна, но пък Звезди няма нищо против да ни въведе в ритуалите си!

Считайте те я и прясно подстригана, и прясно разговорена:



View Sofia: Инстаграм профилът ти документира драстична промяна във външния вид, питаме, защо реши да промениш "границата на дължината"?
Звезди:
Може би малко клиширано ще прозвучи, но просто усетих, че имам нужда от промяна. Да отрежа близо половината си коса беше решение, взето буквално от вчера за днес, а от няколко дни я направих дори и по-руса (чрез калифорнийски кичури, които правят косата да изглежда като докосната от слънцето - съвсем естествено, защото исках да запазя цвета си). Сега се чувствам супер ентусиазирана да експериментирам с различни стайлинг похвати! 



V.S.: Година без стилизиране или просто преставаш да робуваш на дължината и си #shorthairdontcare? 
З.: 
Точно обратното, сега стилизирам косата си още повече, защото ми е супер интересна тази нова дължина. Не знам дали ми липсва дългата коса все още, прекалено много години й се наслаждавах, но вече не се налага да избирам, защото дългата коса не е мисия невъзможна, благодарение на Kèrastase и серията Extentioniste.



Миналата година Extentioniste беше с мен във всяко едно пътуване цяло лято - започнах предизвикателство "Мисия по-дълга и здрава коса" току-що подстригана - 46см - и след три месеца вече беше 51см, но по-важното е, че останах много доволна от състоянието на косата си след летния сезон - не беше накъсана и суха в краищата и "бившият" бретон, който ужасно много ме дразнеше, порасна с 5см (!) и вече можех да го прикривам зад ушите. Тази година използвам серията отново, защото ми се отразява много добре, а и искам да запазя краищата си по-плътни и здрави.

V.S.:  Разкажи ни ментова история за тюркоазената обвивка на серията, а ние ще ти разкажем своята.
З.:
 Kérastase е бранд, който използвам от години, и съм щастлива, че имам възможността да работим заедно. Всеки може да открие най-подходящата серия за своята коса - за правилния избор много помага и консултацията с коафьорите-посланици на марката. 



Аз лично използвам серията Extentioniste за втора поредна година (ако искате дълга коса, но често я подстригвате, защото се накъсва и цъфти в краищата - Extentioniste е за вас!) Новото този път е продуктът за термозащита, който току-що тествах за първи път. Косата ми в този момент има огромна нужда от подобен продукт, защото я изсветлих и ме е страх да не стане прекалено суха в краищата от машата, която използвам. Скоро ще демонстрирам в Инстаграм няколко бързи прически с новата по-къса дължина, които сама си правя, и в които продуктът ми е верен помощник. Затова следете!

Докато чакаме Звезди да сподели съветите си за стилизация, споделяме и своята Kèrastase история ТУК!

More Hair