Следва

Денят на бащата: Брадли Купър и малката Леа в Дисниленд

Покупка на билети за градския транспорт в столицата – вече и чрез VIVACOM

VIVACOM улеснява пътуването с градския транспорт в София, като дава възможност на всичките си клиенти с мобилни тарифни планове да закупят билет онлайн.

All About Life преди 4 години

Жителите и гостите на столицата могат да поръчат еднодневна карта от 4 лв., нощна карта от 2 лв. и зелен билет на стойност 1 лв., когато такъв се предлага.



Само с няколко лесни стъпки клиентите могат да се сдобият с билет - трябва да се регистрират в sofia.mpass.bg и да изберат плащане чрез мобилен оператор. Потребителите плащат само цената на избраната карта. След плащането получават защитен QR код, който се сканира при влизане в метрото. За пътуване в наземния транспорт кодът се показва на контрольора. Цената на билета се начислява към месечната сметка на клиента.

С новата услуга VIVACOM дава удобство на клиентите си и им спестява време за търсене на билети в съответните търговски обекти. Същевременно насърчава потребителите да използват градския транспорт в столицата като по-екологичен начин за придвижване, който допринася за намаляване на вредните емисии във въздуха и облекчава натоварения трафик.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 12 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.