Следва

#WordsMatter. Италианският Vogue със силно послание от корицата на септемврийския си брой

Есен/Зима 2019-та: Believe me, I know I am a Disney princess

ТЕНДЕНЦИИТЕ ЕСЕН/ЗИМА 2019

All fashion преди 4 години

Свръх обемните цветни рокли, присъстващи редовно по дизайнерските дефилета за Есен/Зима 2019-та, се обособяват в отделна тенденция за новия сезон, защото, смятаме, подобно изобилие от форми и цветове заслужава свой собствен момент за изява. Наричани още FancyFantasy или Меренг рокли, дизайните се характеризират с два основни похвата - обем и цвят, като, подчертаваме, обемът надхвърля границите на редовното и добре познато, което използваме за отправна точка в ежедневието.

Големите рокли на сезон Есен/Зима 2019-та са преувеличени във всеки един възможен аспект, а имена като Marc Jacobs, Molly Goddard и Rodarte нагледно илюстрират казаното. Тоновете, измежду които се разпростират, са циклама, жълто, оранжево, лилаво, синьо и зелено, а формите, колкото и да се различават едни от други в зависимост от прочита на дизайнера, имат една обща свързваща линия - не подчертават силуета, дори напротив, той сякаш се губи измежду тюлените пластове, но това се случва по някак приказно уютен и красив начин.


Преувеличената реалност на Marc Jacobs

Тенденцията със сигурност не е предназначена за минималисти, тя залита изцяло в другата крайност, което всъщност е една и от водещите линии за сезона - противопоставяне на минимализъм с максимализъм. Приятната за окото драма незадължително се изразява в макси силуети - те могат да бъдат още мини и миди, но ние лично настояваме, че това направление конкретно се повлиява добре от максимата: "Колкото повече, толкова повече."


Molly Goddard


30-тарската драма по холивудски в новото Rodarte


Есен/Зима 2019-та: Сезон, британски като туида

Есен/Зима 2019-та: Ти си #TъмнаРоза, ти си крем, ти си щастие за мен!

Есен/Зима 2019-та: Кожата е новият деним

Есен/Зима 2019-та: Рамо, на което да поплачеш

Есен/Зима 2019-та: "Падам си по цветове"

Есен/Зима 2019-та: Модерната буржоазия

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.