Следва

#WordsMatter. Италианският Vogue със силно послание от корицата на септемврийския си брой

Есен/Зима 2019-та: Believe me, I know I am a Disney princess

ТЕНДЕНЦИИТЕ ЕСЕН/ЗИМА 2019

All fashion преди 4 години

Свръх обемните цветни рокли, присъстващи редовно по дизайнерските дефилета за Есен/Зима 2019-та, се обособяват в отделна тенденция за новия сезон, защото, смятаме, подобно изобилие от форми и цветове заслужава свой собствен момент за изява. Наричани още FancyFantasy или Меренг рокли, дизайните се характеризират с два основни похвата - обем и цвят, като, подчертаваме, обемът надхвърля границите на редовното и добре познато, което използваме за отправна точка в ежедневието.

Големите рокли на сезон Есен/Зима 2019-та са преувеличени във всеки един възможен аспект, а имена като Marc Jacobs, Molly Goddard и Rodarte нагледно илюстрират казаното. Тоновете, измежду които се разпростират, са циклама, жълто, оранжево, лилаво, синьо и зелено, а формите, колкото и да се различават едни от други в зависимост от прочита на дизайнера, имат една обща свързваща линия - не подчертават силуета, дори напротив, той сякаш се губи измежду тюлените пластове, но това се случва по някак приказно уютен и красив начин.


Преувеличената реалност на Marc Jacobs

Тенденцията със сигурност не е предназначена за минималисти, тя залита изцяло в другата крайност, което всъщност е една и от водещите линии за сезона - противопоставяне на минимализъм с максимализъм. Приятната за окото драма незадължително се изразява в макси силуети - те могат да бъдат още мини и миди, но ние лично настояваме, че това направление конкретно се повлиява добре от максимата: "Колкото повече, толкова повече."


Molly Goddard


30-тарската драма по холивудски в новото Rodarte


Есен/Зима 2019-та: Сезон, британски като туида

Есен/Зима 2019-та: Ти си #TъмнаРоза, ти си крем, ти си щастие за мен!

Есен/Зима 2019-та: Кожата е новият деним

Есен/Зима 2019-та: Рамо, на което да поплачеш

Есен/Зима 2019-та: "Падам си по цветове"

Есен/Зима 2019-та: Модерната буржоазия

More All fashion