Следва

Къде дизайнерската Библия Wallpaper* откри "дизайн за вдъхновение" в София

Денят на бащата: Брадли Купър и малката Леа в Дисниленд

Що за лято има малката Леа де Сен Шейк Купър...

Celebrities преди 4 години

След като Брадли Купър и Ирина Шейк се споразумяха без много шум за попечителството на Леа така, че малката златнокоска да получава достатъчно от вниманието и на двама им, без да бъде лишавана от каквито и да било грижи, започна голямото лятно приключение за сладураната. Първо по яхти и плажове в Ибиса с мама и баба, а сега нагоре-надолу по увеселителните влакчета в Дисниленд с татко Брадли.

44-годишният актьор изглежда се забавлява с атракциите не по-малко от 2-годишната си дъщеричка - все пак са на "най-щастливото място на света". Докато татко и щерка лудуват и наслаждават на времето заедно, ловките папарашки обективи не пропускат възможността да нащракат умилителните моменти на усмивки, целувки и прегръдки. Отдаваме и нужното внимание и на новопоявилия се мустак на Купър, който, надяваме се силно, е там само поради нуждата му за определено превъплъщение на актьора. А коя е мистериозната дама, мажеща носа на Брадли със слънцезащитен крем, остава загадка... 

Припомняме, че Брадли и Ирина се разделиха през юни тази година.


Всичко, което трябва да знаете за предполагаемото гадже на Лейди Гага, Даниел Хортън


More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 1 ден

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.