Следва

Fashion Starter: Стефани Брук & изкуството да се обличаш като петгодишно

#WordsMatter. Италианският Vogue със силно послание от корицата на септемврийския си брой

Думите са от значение! #TheVogueItaliaSeptemberIssue

All fashion преди 4 години

"#WordsMatter, особено сега. Винаги са били от значение, но сега се намираме във време, в което речниците ни се смаляват с алармираща скорост до степен, в която дори думите, които имаме и употребяваме, са взети като заложници, лишени са от всякакво значение и съдържателност, използвани са като оръжия или са просто обречени да служат на хора с ограничени съзнания и жалки интереси."


Емануеле Фарнети

С тези думи Главният редактор на италианското издание на Vogue, Емануеле Фарнети, оповести пускането в продажба на септемврийския брой на модната Библия в Инстаграма си преди по-малко от ден. Подобно на Едуард Енинфул от британския Vogue, който посвети септемврийския си брой на жените с кауза, Фарнети също следва определена линия, носеща силно послание, към което трудно бихме могли да останем безразлични - ставаме и аплодираме, защото екипно се обединяваме около тезата.


Меган Маркъл, гост-редактор в действие


Броят ще излезе на пазара идната сряда, 28-ми август, като засега Емануеле, освен главното послание на броя, ни разкрива и две от кориците, които да очакваме:

More All fashion