Следва

Отива си лятото...

Ако искаш на бъдеш Disney принцеса, пазарувай като такава!

Признаваме, че тенденцията със звучното име "Believe me, I know I am a Disney Princess" и отнасяща се до свръх обемните цветни рокли, които дизайнери като Erdem, Marc Jacobs и Molly Goddard усилено промотират на котешката пътечка, съвсем не е от най-практичните.

Shopping преди 4 години

Практична или не, присъствието й за сезон Есен/Зима 2019-та е неоспоримо, а изразяващата се в невероятни обеми и силни цветове естетика заразява с добро настроение. След като разгледахме в детайли всичко около внушителния като присъствие тренд ТУК, сега правим една кратка, но интересна селекция с дизайни, отговаряща на заложените критерии, а именно главозамайващи обеми, макси или поне миди дължини, както и цвят - колкото по-наситен, толкова по-добре.



Заради специфичните си особености, правещи го трудно носим в ежедневието, трендът се повлиява положително при брандовете в луксозния сектор и леко изостава в достъпния хай стрийт такъв. Затова в галерията горе побираме изключителни примери, с които да изплакнем очи от Rochas, Reem и Acra Roksanda, а междувременно включваме и няколко достижими и като ценови клас, и като естетика, на която да се порадваме в ежедневието, дизайни, скрити под номерата 2, 6, 8 и 10.

Приятно разглеждане!

More Shopping