Следва

Гащеризонът. Без особености

Trend Report: Мъже във високи ботуши

За някои това все още е твърде смел тренд, тъй като границите, които може да прескочиш с него, са твърде близки и...

All fashion преди 14 години

За някои това все още е твърде смел тренд, тъй като границите, които може да прескочиш с него, са твърде близки и твърде тънки.

Но високите ботуши са онзи лесен и стилен начин да изглеждаш добре и да ти е топло през студените зимни месеци. Затова, ако все още имаш съмнения относно тях, прогони ги и веднага си вземи нов чифт, ако естествено и фигурата ти го позволява.

Като можеш да се ориентираш долу-горе в две насоки – готик стил или аристократична, в ботуши за езда. Представяме си те в черни скини джинси, черна развлечена блуза, дебело черно палто или тренчкот и едни ботуши до коляното с връзки.

Или в тесен панталон, леко вталено сако, риза и едни ботуши за езда – всичко в топли есенно-кафяви нюанси.



Естествено, можеш да си позволиш и по-широк крачол на панталона, но там рисковете на стилизиране са по-големи, въпреки това експериментирай. И без това улиците ни не изобилстват от смели и свежи идеи.

Единственото, за което много трябва да внимаваш, е да не залитнеш към по-дамските модели.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.