Следва

We love: Културата на красотата според LA BIOSTHETIQUE Paris

Кос маникюр - задължително!

Защото е най-доброто хрумване на момента, защото не сме го виждали в толкова категорично изразена тенденция и защото е шантаво, т.е. интересно и предизвикателно. Което и му харесахме.

Nails преди 4 години

Без да отричаме правото на съществувание на стария колкото света, и също толкова "златен" овален подход към формата на нокътя, както и на традиционния трапец, признаваме, че така шибнатия диагонал по дължината на нокътя ни накара веднагически да вдигнем телефона и да насрочим час за маникюр.


We love: Море по ноктите, лято по ръцете


Чисто нов тренд, безспорно различен, макар и далеч не революционен, косото изрязване и оформяне на нокътната плочка, освен различно и ново, не ощетява по никакъв начин разнообразието от вариации на оцветяване, декориране, изрисуване на красивите ни нокти, просто им дава шанс да изглеждат различно.


Пак Йън Кен

Вниманието към този привлекателен начин да оформим маникюра си, привлече една от най-популярните маникюристки в Инстаграм - симпатичната дама от Сеул @nail_unistella. Извънредно популярна със своите над 326 000 последователи, Пак Йън Кен нашумя особено много миналия октомври, когато пусна собствена колекция пръстени за нокти.

Тогава всички възкликнахме: "О, ще следим!", и наистина го правим, защото специалистката по маникюр и собственик на салон в южнокорейската столица има искрено, майсторско, неподправено, почти влюбено отношение към красивите ръце и това ни възхищава - обожаваме професионализма и любовта към занятието във всеки аспект и всяко поприще.

Тогава "пръстените", които Пак измисли, патентова и пусна в продажба, силно инжектираха стиловите ни фантазии - защото това не са просто пръстенчета, а украси за нокти, целящи да придадат очарование и индивидуалност на вече направения маникюр или да скрият липсата на такъв, ако се налага. Колекцията аксесоари за нокти на Unistella е достатъчно богата, практична и интересна аксесоарна играчка и за тези, които обичат безцветни нокти, и за тези, които експериментират всякак с цвят. Формите също са различни, от такива, които обхващат целия нокът, до фиксирани само върху кутикулата, с камъни или различна плътност на метала. Достъпна е на сайта - UNISTELLA.com и варира от артикул до артикул като цени в диапазона 95-135 долара.



В случая пак тази фантазна и напредничава артистка ни кара да замечтаем за нокти на "чомпек" /няма само характерите ни да са така, я!/. Откриваме изобилие от предложения в профила на Пак и да, записахме се за същото.

#различно #ново #смело


Dare U: Желирани нокти


More Nails