Следва

Взривоопасни са, затова ги забраниха в САЩ, за гръдните импланти говорим

We love: Културата на красотата според LA BIOSTHETIQUE Paris

С голяма доза любопитство, граничещо с обсесия дори, признаваме си и не крием, ревностно следим всичко случващо се около новия ни любим бюти бранд LA BIOSTHETIQUE Paris.

Face преди 4 години



Под нов нямаме предвид, че съществува отскоро, напротив, LA BIOSTHETIQUE Paris е име с история, развиващо повече от успешно своето действие през годините, благодарение на принципите, на които се уповава: "Красотата не е просто външно качество. Тя е всичко - какво правиш и как го правиш. Красотата се състои в съставките, които използваш, както и в начина, по който се отнасяш с тези, които ги потребяват. Истинската красота е формата, която нещата приемат, когато вземеш правилните решения. Това е философия. Това е култура. Нашата култура."



Ревностно следваме заложената философия като начин на живот и приобщаваме към бюти ритуалите ни два ключови за бялата линия продукта, които Дани, визажистът на VOGUE VISION - Митко Дамов, където LA BIOSTHETIQUE Paris ексклузивно се предлага, засипа обилно с комплименти. Освен суперлативите, подплатени с достатъчно богата информация за специалната технология и изцяло натуралните съставки, отсъдихме по страхотния блясък на кожата й, че продуктите в действителност следва бързо да се пробват.

Първата стъпка се изразява в ензимния пилинг Peeling Enzymatique, подходящ за всички типове кожа, дори и чувствителната такава. С доказано тройно действие той регенерира кожата, изглажда и подсилва, за да я остави сияйна и хидратирана.

Още след първото нанасяне кожата е с видимо повече блясък, а действието против стареене значително коригира проблеми като уморен вид, кожа на пушачи, пигментни петна, белези и фини линии. При продължителна употреба обаче положителните ефекти се засилват, благодарение на бавното освобождаване на ценните съставки. Папаята и алгинът от морски водорасли отстраняват излишните мъртви клетки и стимулират процеса на почистване на кожата, задържайки влагата от морските водорасли и предпазвайки от дехидратиране, за да се радваме на здрава кожа, фини пори и равномерен тен. А при редовна употреба няколко пъти седмично върху почистена кожа на лицето и шията, текстурата бива драматично подобрена в дългосрочен план.

Втората стъпка в грижата, която бива определяна още като "защитен щит", е хидратиращият гел в перлени капсули Perles Hydro-Vitalité.

Формулата му работи срещу замърсяването на кожата, за да се радваме на блясък и свеж вид - капсулираните растителни екстракти се усвояват от кожата подобно на защитен щит и по този начин се предотвратява прилепването на вредните частици.

Лекият гел бързо се абсорбира, а активните съставки от биозахариди и червени водорасли с морска сол вършат и невъзможното в борбата срещу увреждане и стареене на кожата от вредното въздействие на околната среда, както и хидратират с изцяло естествени съставки, за да се изглади кожата и фините линии да бъдат заличени.

Замърсеният въздух стресира кожата, а упоритите частици прах, които полепват дори и след дълбоко почистване, навлизат в кожата и атакуват енергийните центрове на клетките. В резултат кожата застарява преждевременно, изглежда бледа, циркулацията на кръвта става затруднена, повишава се риска от получаване на пигментни петна, образуват се възпалителни процеси и дефекти по повърхността на кожата. Затова на помощ идва вторият от общо двамата ни главни герои днес - гелът Perles Hydro-Vitalite, който по уникален начин предотвратява щетите. Изграждайки защитен филм, той не пропуска праховите частици и подсилва функцията на кожната бариера, като едновременно с това неблагоприятният ефект на UV лъчите също е намален, тъй като действието благоприятства слънцезащитната функция на кожата.



Подходящ за кожа от всякакъв вид и възраст, хидрогелът действа в триизмерна формула, за да бъде кожата интензивно и в дълбочина овлажнена за часове напред без неприятно усещане на стегната кожа, както и заздравява, благодарение на стимулирането на синтеза на серамиди; Нанасяме всяка сутрин преди или след крема за грижа изадължителната слънцезащита.


Цялата гама продукти LA BIOSTHETIQUE Paris откриваме в салоните на VOGUE VISION-Митко Дамов 

More Face