Следва

Future Shorts e с нова чувствена програма

Реалити в Шоуто на Азис

Вечерното шоу на Азис” стартира реалити формат в рамките на шоуто. Всеки желаещ, който е от София, Пловдив...

Events преди 14 години

„Вечерното шоу на Азис” стартира реалити формат в рамките на шоуто. Всеки желаещ, който е от София, Пловдив, Варна или Бургас може да се запише да участва.

Четири града се изправят един срещу друг в „Битката на градовете”, новият реалити елемент във „Вечерното шоу на Азис”. Един срещу друг ще се изправят отборите на четирите най-големи града у нас. Те ще се състезават, за да докажат не кой град е най-добър, а къде хората са най-умни, най-красиви, най-смели и най-талантливи.

Участниците в играта ще имат възможност да премерят своята сила, познания и талант.

София, Пловдив, Варна и Бургас ще дадат всичко от себе си в надпреварата, като се изправят пред различни предизвикателства.

Четири отбора, с по четирима състезатели ще са готови на всичко, за да съберат повече точки, преминавайки през различни по сложност препятствия.

Победител ще е отборът, натрупал най-много точки. Играчите във всеки отбор ще бъдат селектирани от капитаните, които трябва да са популярни личностни, представящи своя роден град.

Всеки, който има желание да се включи в отбора на своя град, трябва да изпрати снимка и информация за себе си на адрес [email protected] или да се обади на номер 0884 58 05 63. Срокът за записване е до 20 ноември, повече информация и анкетни карти на: www.probg.bg.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.