Следва

"Като професионален актьор, който си припява понякога..." Илиян Илиев vol.2

"Хем се причислявам към сравнително комерсиалните хора, хем съм в локалното на "модерното"... Илиян Илиев vol.1

"Следваме се..."

Interviews преди 4 години

Както виждате, всичко е въпрос на логическо проследяване - вие гледайте да не изпуснете нещо. Днес започваме с "модерни" разговори - Илиян, облечен в змийски принт, ние - със змийски обувки (тези ТУК) - утре продължаваме с театъра.

Разбрахме се - следим се...

View Sofia: Модерен ли си?
Илиян Илиев:
Не знам. Дори не знам какво точно значи "модерен". На моменти се опитвам да се накарам да следя какво е "модерно" и да бъда и аз... обаче ми е малко трудно. Следя какво се случва, да.

V.S.: Махни т.нар. фешън аспект - модерен ли си за другите, като човек, как мислиш?
И.И.:
Знаеш ли, карам го по-скоро в локалното на нещата. Хем се причислявам към хората, които са сравнително комерсиални, хем наистина съм в локалното, но пък тук си е супер.

V.S.: А кой е най-модерният човек в живота ти? От кого научи най-много?
И.И.:
Баба ми! Баба беше народна певица, много шармантна, пяла е по радиа – такъв тип изпълнител. Първият ми сблъсък с музиката беше благодарение на нея, макар че съм много далеч от нея като гласови данни, аз не съм певец. Тя е модната икона в живота ми – без съмнение.

V.S.: Kак я помниш?
И.И.:
Как ли... ами, идваше вкъщи с един куфар дрехи и си тръгваше с три – обикаляше магазините и се прибираше. Тя събуди и любовта към парфюмите у мен.

V.S.: Ти с какво си в момента, адски ти отива?
И.И.:
Guerlain Shalimar, притежавам го с тонове, това ми е любимият парфюм. Баба беше страшна фенка на парфюмите, на класиките особено.

V.S.: Ще вземе да ни стане и на нас модна икона, с какво се пръскаше?
И.И.:
Chanel N5 и Opium на Yves Saint Laurent, който беше и първият мой личен парфюм – тя ми го подари. Вторият, пак от нея - Shalimar, си остана моят аромат. Имам около стотина парфюма у нас, но това е моят.

V.S.: Ами хайде да направиш "рецепта" за парфюм и да я патентоваме, какво ще включиш?
И.И.:
Хмм, да речем, че вземем този за основа, защото е много мой. Бих добавил повече роза обаче, тамян (ако по-внимателно обърнете внимание на самия аромат и го анализирате, ще усетите нещо цитрусово, това много ми харесва). Също бих добавил мускус. Трябва да се стели и да остава много дълго в пространството.

V.S.: Ти си бюти гуру - да не се ограничаваме само до парфюми. Кожата ти е чудесна, каква грижа използваш?
И.И.:
Имам малко странни методи за поддръжка на кожа. Например, лицето си мия с домашно направен измивен гел от моя приятелка, купешка козметика ползвам единствено декоративна. Правя си пудра от овесени ядки, които се мокрят, после се мачкат и така.

А, друго, с което си мия лицето, е пяна за бръснене, защото почиства много добре и в дълбочина, плюс това дезинфекцира. Смесвам я със сода, понякога със захар, със сол. Като хидратанти използвам само био масла – арган, карите и ший.

V.S.: Можем ли да те видим като Мила Роберт - "по пеньоар и джапанки Изгрев да излизаш да си купиш закуска"? Ако не, дай ни алтернатива - как ще те видим?
И.И.: Единственият начин да ме видите толкова рано е, ако имам работа сутринта и съм се насочил към колата. Когато нямам ангажименти, закуската е доста след изгрева и предпочитам да си я приготвя сам. Винаги когато трябва да се изправя срещу пробуждащия се ден, съм със слънчеви очила - по това ще ме познаете. Много ми е трудно да се приспособя към светлината, особено ако съм се събудил непосредствено преди това. Вероятно ще съм и с няколко чанти дрехи, които мъкна към багажника.

V.S.: Ще се оглеждаме! Да речем, че те поканят тази година на MET галата, как ще се облечеш? Абстрахираме се от зададената тема.
И.И.:
Не знам какво бих облякъл, наистина не знам. Дрехите там са шоу, не са просто дрехи. Ще се постарая да се впиша в темата, като ще гледам да не прекаля с нищо, че да не се получи обратен ефект. Ако ме поканят, първо на вас ще покажа тоалета.

Чакаме! Следва продължение с разговори за моделството, театъра, красотата...


"Сако с големи ревери и диамантени долари по тях..." Мила Роберт vol.1

"Музиката стои над всичко, но модата й помага да стига до хората..." Мила Роберт vol.2

"Ако изляза от нас по пеньоар и джапанки "ИЗГРЕВ", за да си купя закуска..." Мила Роберт vol.3

Много шум за НЕЩО: Мила Роберт. Обобщението

More Interviews