Ден първи по червения килим на Venice Film Festival 2019: Иман, Емир Кустурица и Катрин Деньов

Ден първи по червения килим на Venice Film Festival 2019: Иман, Емир Кустурица и Катрин Деньов

Независимо от поредния заформил се скандал около името на Роман Полански в кино и артистичните среди, червеният килим на филмовия фестивал във Венеция не губи и частица от блясък си.

Топ актьорски състави, модни икони със статут на кралски особи, real-life кралски особи и половината "паднали" ангели на Victoria's Secret към момента се нахождат на територията на Венеция, а поводът е ясен като бял ден - 76-тото издание на венецианския филмов фестивал.

Ден първи от фестивалната програма започна с премиерата на "La vérité" и далеч от разочароващи появи на червения килим - откриваме галерията горе>>> с неотразимата Катрин Деньов, придружена от Жулиет Бинош, Valentino-то на Иман (кадри #7 и #8), не пропускаме появата на италианеца Ghali (припомняме ТУК), О-БОЖЕ-МОЙ! Кандис (#10), забелязваме Емир Кустурица, София Ричи, Елза Хоск (#14), Барбара Палвин, актрисата Ни Ни и завършваме с Лейди Кити Спенсър.

Един от хайлайтите на гламурното събитие бяха декорираните протези и самочувствието, достойно за адмирации, с което параолимпийската състезателка Джузепина Версаче позира за камерите! We LOVE!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia