Следва

Ротердам ще домакинства 65-тото издание на Евровизия

Доза секс в четвъртък: Джъд Лоу. "Новият Папа", полугол

Вчера HBO пуснаха първия официален тийзър на The New Pope - сериалът с Джъд Лоу и Джон Малкович в главните роли.

Movies & TV преди 4 години

"Новият Папа" е продължението на нашумелия "Младият Папа" /The Young Pope/, в който Лоу играе Римския Папа Лени Белардо. Естествено, продукцията бе възприета крайно нееднозначно, от неколцина дори бе наречена антирелигиозна - защото например в нея понтификът от американски произход с удоволствие пие кока-кола и пуши цигари директно на работното място, демек в самия Ватикан.

Във втория сезон новият Римски Папа ще е Джон Малкович. Каква роля е отредена на изумителния Джъд Лоу продуцентите все още не издават. В тийзъра той е в белоснежни плувки, разхожда се, нали, плавно по бежовия нежен плаж и генерално по-добре да не си на мястото на околните жени, онемели при вида на свръхестественото.

Припомняме, че в края на първия сезон, Римският Папа Белардо изпадна в кома, което първоначално накара зрителите да мислят, че сериалът няма да има продължение.

Освен двамата титани Лоу и Малкович, в сезона участват още Мерилин Менсън и Шарън Стоун.

Премиерата на първите две серии от втория сезон на сериала на италианския режисьор Паоло Сорентино ще се състои до дни на Венецианския кинофестивал. Кога ще го видим в пълния му блясък, наброяващ 8 епизода сгъстен Джъд и други гениалности, остава да гадаем. Ще се държим в течение.


Art Act: Паоло Сорентино


More Movies & TV