Следва

Street style вдъхновения: Уроци по "транссезонно" обличане

H&M Studio залага на магическия реализъм за сезон Есен/Зима 2019-та

H&M Studio вдига завесата на есенната колекция "Магически реализъм“, подправена с настроение и отличителна женствена духовитост

All fashion преди 4 години

Кадрите са заснети на фона на бликащите от цвят и енергия улици на Ню Йорк, а екипът включва фотографа Крисчън Макдоналд, стилиста Людивин Поаблан, която е и консултант в дизайна, както и модела Адут Акеч. Колекцията е комбинация от изящни елементи, копринени рокли и вълнени пуловери, съставляващи един перфектен есенен гардероб.


У нас H&M Studio ще бъде налична в H&M бул.Витоша 6 и онлайн ТУК от 5 септември.


Създадена да бъде устойчива във времето, колекцията вдъхва сила на женската част от аудитория да експериментира в стилизирането си и поставя начало на една нова ера на уверената жена. Ключовите елементи са палто със строг силует, вълнен костюм с вталено сако, кожен панталон, подплатен обемен елек, елегантна блуза от памук и вискоза, ботуш над коляното и ефирна рокля от рециклиран полиестер. Цветовата палитра се състои от есенни кафяви и зелени нюанси с лек акцент от ярко червено и жълто, заедно с причудливи десен, вдъхновени от магнитните полета.

"Вдъхновихме се да открием магичното във всекидневието. В търсенето на устойчиви във времето модели с лек духовен елемент, създадохме всеки артикул от колекцията така, че да вдъхновим модерната жена. Има толкова много класически облекла в колекцията, които могат да бъдат комбинирани както с официални дрехи,така и с артикули за ежедневието."
Анджелика Гимборг, H&M Студио Дизайнер

"Колекцията е празник на модерната жена. Тя е свободна, силна и отстояваща принципите си. Тя се облича за себе си и създава един микс от класически силуети с по-авангардни елементи. Избрахме да снимаме колекцията нафона напълните с енергия улици на Ню Йорк, за да покажем нейната свобода, сила и енергия." 
Людивин Поаблан, стилист и креативен консултант.

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.