Следва

Street style вдъхновения: Уроци по "транссезонно" обличане

H&M Studio залага на магическия реализъм за сезон Есен/Зима 2019-та

H&M Studio вдига завесата на есенната колекция "Магически реализъм“, подправена с настроение и отличителна женствена духовитост

All fashion преди 4 години

Кадрите са заснети на фона на бликащите от цвят и енергия улици на Ню Йорк, а екипът включва фотографа Крисчън Макдоналд, стилиста Людивин Поаблан, която е и консултант в дизайна, както и модела Адут Акеч. Колекцията е комбинация от изящни елементи, копринени рокли и вълнени пуловери, съставляващи един перфектен есенен гардероб.


У нас H&M Studio ще бъде налична в H&M бул.Витоша 6 и онлайн ТУК от 5 септември.


Създадена да бъде устойчива във времето, колекцията вдъхва сила на женската част от аудитория да експериментира в стилизирането си и поставя начало на една нова ера на уверената жена. Ключовите елементи са палто със строг силует, вълнен костюм с вталено сако, кожен панталон, подплатен обемен елек, елегантна блуза от памук и вискоза, ботуш над коляното и ефирна рокля от рециклиран полиестер. Цветовата палитра се състои от есенни кафяви и зелени нюанси с лек акцент от ярко червено и жълто, заедно с причудливи десен, вдъхновени от магнитните полета.

"Вдъхновихме се да открием магичното във всекидневието. В търсенето на устойчиви във времето модели с лек духовен елемент, създадохме всеки артикул от колекцията така, че да вдъхновим модерната жена. Има толкова много класически облекла в колекцията, които могат да бъдат комбинирани както с официални дрехи,така и с артикули за ежедневието."
Анджелика Гимборг, H&M Студио Дизайнер

"Колекцията е празник на модерната жена. Тя е свободна, силна и отстояваща принципите си. Тя се облича за себе си и създава един микс от класически силуети с по-авангардни елементи. Избрахме да снимаме колекцията нафона напълните с енергия улици на Ню Йорк, за да покажем нейната свобода, сила и енергия." 
Людивин Поаблан, стилист и креативен консултант.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.