Следва

Джоди Лин О'Кийф идва в България за Aniventure Comic Con

Уличният стил на звездите: Роузи в Zara плюс Levi's

32-годишната Роузи Хънтингтън-Уайтли е една свежа и животрептяща надежда в понякога мъгливата ни увереност, че можеш да докараш перфектен стил и без да продадеш жилището си в Манастирски ливади, например.

Celebrities преди 4 години

Жената, освен модел, което е ясно на целия свят, има добър стил и умее да позира величествено, съответно каквото и да сложи, то изглежда почти космическо.


Street style вдъхновения: Огледалце, огледалце на стената


Пример от вчера - боди от Zara (ТУК на цена от 25,95лв.) и миди поличка от светъл деним от култовите американци Levi's, с условието, че е част от капсулната колекция на фирмата за WARDROBE.NYC (ОТТУК - приблизително 400лв.)

Дотук не продаваме нищо от имуществото, обаче ако пожелаем да повторим Роузи и в частта аксесоари, ще трябва да се помисли за сериозен източник на средства. Русото изкушение носи небрежно клъч от мека телешка напа с цена 1 730 лири (3 740 лева) и обувки на ток с мрежа, за които тук е моментът да споменем, че изчезнаха от абсолютно всички онлайн търговски платформи в рамките на 24 часа след като се появиха, бидейки част от pre-fall колекцията на италианската топ-марка Bottega Veneta /тук трябваше да извадим 630 британски лири или 1 360 лева, но е безпредметно да страдаме/.


Pre-Fall 2019: Bottega Veneta


Връщаме се #BackToBasics и си правим един омлет с гледка към Витоша довечера.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 21 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 17 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.