Следва

Инвестираме в материи

Моден ексхибиционизъм: Бижутата, с които не се разделяме ни денем, ни нощем

"Бижутата притежават силата да бъдат единственото малко нещо, отличаващо те от останалите."

All fashion преди 4 години


Елизабет Тейлър

Заприказваме ли се за бижута, кого другиго да слушаме, ако не Лиз Тейлър - жената е притежавала повече диамантените накити, отколкото дори мъже. Ричард Бъртън, за когото Елизабет се омъжва два пъти в рамките на едно десетилетие, знае да изминава пътя към сърцето на Тейлър със затворени очи - диамантено колие, защото навън денят е чудесен, изумруден пръстен по повод четвъртъка, сапфирени обеци - просто защото я обича безмерно. Актьорът признава, че предпочитал да е разорен, отколкото да я загуби, затова правел всичко възможно да задържи "най-красивата жена в Холивуд", опиянявайки съзнанието й с блясък от скъпоценни камъни. Само можем да се надяваме някога да овладеем изкуството на подобно пристрастяване (това, което Тейлър генерира у Бъртън, другото - към скъпоценностите - вече сме го усвоили, лесно е). Но не, тази дисциплина не се преподава в курсовете по любовна магия на Наталия Кобилкина, тъй че планът се отлага. Засега.


Лиз и Ричард


Моден ексхибиционизъм: Какво-що много намалено купихме


С далеч по-скромен бижутериен снаряд от този на Лиз, но пък съвсем нелош според нас си, може да се пери и Редакцията. Обсъждаме разпалено бижутата, които не сваляме ни денем, ни нощем - коя повече, коя по-малко - всяка показва с какво се кичи регулярно. А междувременно, ако някой Ричард Бъртън реши да обръща състоянието си в диаманти, е свободен да се яви на любовна ставка.

Преносим бохо-шик, консервиран в четири на брой bangle гривнички. Събирани са от различни сетове, което си е трудна задача, ако искаш да постигнеш резултата на "еднородна" смес. Със собственичката си са неразделни от седем години - много, а?


Перлено-диамантена история с натрупване. Около вратлето имаме семейна реликва, емблематичната за японските девойки сладководна перла и коледен подарък, за какъвто всяко момиче си мечтае.

По пръстите на ръцете, колкото и фини, и тънки, все се намира място за още един пръстен - и пак редуваме. Времето сверяваме по класически спортно-елегантен модел часовник в стоманена изработка.


Тук започваме от ръцете: също часовник, който обаче не се сверява с часовата зона, а със спомен - затова и през по-голямата част от времето не показва актуалния ден и час, но това са подробности от кухнята. Дясната китка обгръща розова кожена гривничка със златист pendant и закопчаване.

Перленото колие, отлежавало четири години на дъното на венити кейса, за да започне да бъде носено, но слава Богу, незагубило блясъка си, е затворено в сребърната "клопка" на по-късо lucky-charm такова и доста по-дълга сребриста връв, на която виси пръстен с мини piglet отгоре му (дело на Нева Балникова).


Затваряме сребърния цикъл с дълъг синджир (FREYWILLE) и по-къс, отново от Нева.

Тук акцентът е върху ръцете - три пръстена, които са достатъчно впечатляващи и сами по себе си, а заедно се превръщат в наистина отличителни. Класическият часовник не губи позициите си и присъства и на тази дамска китка.

Бижутата разказват истории, а ние ще сме повече от щастливи да чуем и вашите - чувствайте се поканени!


Изобилието от накити по шиите и ръцете си заснемаме с "перлата в короната" на мобилната фотография - Huawei P30 Pro.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.