Ganni-класиките в изобилие от леопард, питон и флорали

Ganni-класиките в изобилие от леопард, питон и флорали

Креативните директори зад Ganni - Diite и Nicolaj Reffstrup отпразнуват този сезон 10 години от присъединяването си към един от най-успешните скандинавски брандове в момента.

За целта те пренасят част от това "отпразнуване" в колекцията за Пролет/Лято 2020-та, преразглеждайки разпознаваеми и дори един вид иконични за името дизайни и детайли.Това се случва, разбира се, с помощта на красивите флорални принтове, които заемат своите места по женствените мини и миди рокли (изненадващо този сезон макси дължините, по принцип лайтмотив за Ganni, отсъстват), но и още по топове и поли с дълбоки цепки, а гамата, в която се разполагат, е лавандула и тревисто зелено. Сукманът, задължително къс и много момичешки, се носи над тишърт, който в случая е леопардов, а контрастът между двата принта е осезаем.

Анималистичните принтове сами по себе си са често използвано средство за датския бранд, затова засилената употреба на леопард по топовете е оправдана, както и тази на питона, който като мотив и този сезон декорира страхотни високи ботуши над коляното. Освен преразглеждането на така наречените Ganni класики, колекцията се уповава и на нещо напълно ново и различно. По думи на двамата дизайнери пред интервюиращите ги журналисти разбираме, че креативното дуо усилено се заема със задачата да подобри качеството на отделните елементи. Те споделят, че инвестират в по-добри материи, конструкции и тейлъринг, не просто за да затвърдят позициите на Ganni, но и за да го изтеглят още по-напред с насоченост към американския пазар.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia